Faptele apostolilor 20:35b

Noua conducere a Consiliului elevilor LTBE, formată din președinte David Rus, vicepreședinte Debora Marc, vicepreședinte David Dumuța și secretar, Mihnea Mela, s-a implicat în organizarea tradiționalului Târg de Crăciun, cu scop caritabil, în 20 decembrie 2023.

Și de această dată, elevii voluntari s-au implicat trup și suflet, amenajând 7 standuri, susținute de sponsorii noștri: Pizza Lab by Sam, Piața9, Laserconcept, Scriptum, Patiseria Tunduc, Chioșcul Școlii și Photo-booth. Fiecare stand a fost amenajat de către voluntari care au reușit să creeze o atmosferă caldă, îmbietoare, specifică Sărbătorilor de iarnă. Evenimentul a început la ora 9:00 și s-a desfășurat până la ora 13:00, oferind elevilor școlii oportunitatea de a achiziționa bunurile expuse.

În cadrul Târgului, am avut parte și de o capelă specială, moderată de dnul director, prof. dr. Iosif Curta, în care am cântat colinde împreună, iar fratele pastor, prof. dr. Dan Botică, a transmis un mesaj despre importanța nașterii lui Isus. De asemenea, am avut bucuria de a primi un invitat special, dna Estera Ciobanu, asistent social la Hospice Emanuel. Dânsa a prezentat cazurile care vor fi susținute cu banii strânși în cadrul târgului: Delia, o fată de 17 ani, diagnosticată cu craniofaringiom, și Neemia, un băiețel de 4 ani diagnosticat cu cancer în urmă cu un an. Prin donațiile primite, sperăm să oferim un Crăciun binecuvântat acestor familii greu încercate.

Mulțumim încă o dată sponsorilor, Consiliului elevilor LTBE, voluntarilor, întregului personal al  L.T.B. Emanuel implicat în buna desfășurare a Târgului, dar și elevilor, părinților și bunicilor care au dăruit din inimă, pentru a susține cele două cazuri prezentate de Hospice Emanuel.

Natalia Blaj, voluntar LTBE

prof. Ramona Iștoc, consilier educativ LTBE